MyAir – Intelligent frånluftsventilation till höghus

MyAir ger flervåningsbostadshus en intelligent och nödvändig frånluftsventilation genom att automatiskt reglera ventilationen enligt boenderytmen. Det nödvändiga, intelligenta frånluftsventilationen sparar energi och de boende får andas frisk inomhusluft.

Energieffektiv ventilation

Med systemet kan man förbättra ventilationen och fastighetens energieffektivitet, då klockstyrda effektiveringar försvinner. När klockstyrda effektiveringsperioder tas bort, ventilerar man inte bort uppvärmd luft i onödan från lägenheterna.

När ventilationen är i balans är bostäderna dragfria och dragkänslan behöver inte kompenseras med uppvärmning. Således sparar man även i uppvärmningskostnaderna.

MyAir molntjänsten – Situationen i fastigheten med en blick

Följ upp ventilationen i alla dina byggnader på en webbplats i MyAir-molntjänsten. Trådlösa intelligenta ventiler mäter inomhusluften och producerar information för hantering av ventilationen.

Med hjälp av systemet kan serviceåtgärder förutses och lokaliseras i rätt tid till rätt plats utan att besöka bostaden. Det moderna systemet ger även enkelt automatiska serviceanrop och anmälningar på grundval av mätdata.

Bekanta dig med MyAir-produkterna

Har du ytterligare frågor?

Kontakta våra personal

Personal

Lämna kontaktbegäran, så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, png, pdf, Max filstorlek: 5 MB.