Lösningar för ventilation i bostäder

Behaglig inomhusluft i hemmet förutsätter dragfri, tyst och högklassig ventilation. Våra ventilationslösningar är planerade för livet. Hälsosam inomhusluft och en frisk byggnad tryggas med högklassiga inhemska ventilationsanordningar.

Ändanordningar för god inomhusluft

I vårt urval hittar du ändanordningar för små luftmängder i bostadshus: tysta, dragfria och stiliga anordningar som anpassas enligt inredningen.

Trivsamt boende med tyst funktion

Enbart en tyst ändanordning är inte tillräcklig för till exempel dämpning av ljudet från kanalerna och då är det bra att använda en dämpningslåda. I vårt urval finns dämpningslådorna VAL och VAM som är en effektiv och kompakt lösning för dämpning av ljudet från kanaler.

Lätt rengöring

I produktutvecklingen har lätt rengöring av anordningarna varit en av utgångspunkterna. Våra anordningar samlar inte smuts tack vare sin innovativa formgivning och ytbeläggningen av ändanordningarna görs med matt färg som är smuts- och dammavstötande.

Ulkolaitteemme asuinkohteiden ilmanvaihtoon

ECO-serien för luftvärme i passivhus

ECO luftvärmeserien uppfyller det europeiska ecoplaneringsdirektivet och är den bästa lösningen för uppvärmning av passivhus.

Produktserien förenar stiliga ändanordningar och en programmerbar temperaturreglering som anpassar sig enligt användningen.

BEKANTA DIG MED ECO-SERIEN

Asuinkerrostalojen ilmanvaihdon suunnitteluopas

Lataa viimeisimmät asuinkerrostalojen ilmanvaihdon säädökset huomioon ottava oppaamme käytännönläheisine vinkkeineen. Oppaamme kattaa ilmanvaihdon laitteet sekä sisä- että ulkotiloihin.

Lue lisää

Älyilmanvaihtojärjestelmän suunnitteluopas

Suunnittele tarpeenmukainen poistoilmanvaihtojärjestelmä MyAir koneellisella poistoilmanvaihdolla varustettuihin uudisrakennus- tai saneerattaviin kerrostalokohteisiin.

Lue lisää

Huuva.X

Huuvat ja ilmanvaihtokatokset

SIIRRY VALINTAOHJELMAAN

Katos.X

Katokset

SIIRRY VALINTAOHJELMAAN

Tuisku.X

Säleiköt ja lumisuojat

SIIRRY VALINTAOHJELMAAN

Vent.X

Päätelaitteet

SIIRRY VALINTAOHJELMAAN