TUISKU galler

Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa utomhusgaller. Vårt omfattande utbud täcker behoven för alla typer av projekt med mera. TUISKU lamell är det bästa alternativet för att uppnå ett färdigt slutresultat.

Välskött fasad

Genom att utnyttja TUISKU-gallernas olika monteringsmöjligheter, gallernas riktning och de olika färgerna kan en färdig och välfungerande helhet erhållas för en byggnads fasad.

Mycket hög vattenavskiljningshastighet

Våra produkter är noggrant utvecklade och noggrant testade. Vattenavskiljningsförmågan hos TUISKU-galler är i bästa A-klass i hela driftområdet.

Väderbeständig beläggning

Beläggningen uppfyller den höga klimatbeständighetsklassen C4 och behåller sin färg utan att krackelera i flera decennier, trots klimatförhållanden eller solinstrålning.

Produkterna har utvecklats för att möta även de mest krävande väderförhållandena på de nordliga breddgraderna.

TUISKU-AK monteringsram för flerdelade TUISKU-enheter

Monteringsramen förenklar och snabbar upp installationen av flerdelade TUISKU-enheter.

Alla våra TUISKU-modeller passar 4- (2 × 2), 6- (2 × 3), 8- (2 × 4), och 9-delade (3 × 3) monteringsramar.

Måtten på TUISKU-AK monteringsram kan justeras på plats. Detta gör det enkelt och pålitligt att montera monteringsramen på konstruktionerna.

Enkelt underhåll med TUISKU-O

TUISKU-O är ett gallermodel med en underhållsdörr som är särskilt användbar för flerdelade TUISKU-installationer. Dörren är placerad i det nedre vänstra hörnet av TUISKU’s.

LÄS MER OM TUISKU-O

TUISKU-AF Intagsgaller med värmekabel

Is och frost ökar tryckfall i systemet samt ökar även på belastningen för väggkonstruktionen. All våra intagsgaller är möjliga att beställa i utförande med självreglerande värmekabel för att förhindra påbyggnad av frost och is på gallerytan..

LÄs mer om TUISKU-AF

Designa det rätta TUISKU Intagsgallret för ditt projekt

Välj och dimensionera det rätta Intagsgallret med vårt dimensioneringsverktyg.

Tuisku.X

Har du ytterligare frågor?

Ta kontakt i våra personalen.

personal

Eller fylla in formen ned!