Petri Vilkman on Climeconin tuore tekninen suunnittelija

Climecon sai riveihinsä uuden vahvistuksen, kun LVI-suunnittelun rautainen ammattilainen Petri Vilkman aloitti elokuun alussa teknisenä suunnittelijanamme. Petri liittyi ammattikeittiötiimin jatkoksi, ja suunnittelutehtävien lisäksi hän toimii myös asiakkaiden teknisenä tukihenkilönä huuviin ja ammattikeittiölaitteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Takanaan Petrillä on kahdeksan vuoden kokemus erilaisista LVI-suunnittelu- ja konsultointihommista. Viimeisimmän vuoden aikana kokemusta on kertynyt myös myynnistä ja tarjouslaskennasta. Vakuuttavan taustansa ansiosta Petri tuntee suunnittelukentän viimeaikaisimmat näkemykset kuin omat taskunsa ja istuu Climeconin ilmanvaihdon osaajien ja edelläkävijöiden porukkaan kuin nakutettu.

Avoin teknisen suunnittelijan paikka Climeconilla oli Petrille täysosuma. ”Työnkuva kolahti, ja tiesin, että jos en hae tuota työtä, niin tulen katumaan”, hän kertoo. Työn myötä toteutui myös Petrin pitkäaikainen toive työskennellä ilmanvaihtoalan suomalaiselle laitevalmistajalle.

Climecon oli yrityksenä tuttu jo aikaisempien suunnitteluprojektien myötä, ja kokemukset olivat olleet pelkästään positiivisia. “Ammattikeittiösuunnitelmat ovat valmistuneet nopealla aikataululla sekä olleet hyviä ja valmiita suoraan toteutukseen. Ja tuotteetkin ovat laadukkaita”, Petri kuvailee aiempia yhteistyökokemuksiaan Climeconin kanssa.

Asiakastyössä Petrille on tärkeintä tarjota tarvittava tuki ja vastaus jokaiseen kysymykseen ja tarpeeseen. Hän hoitaa hommat ja ratkoo vastaan tulevat haasteet periksiantamattomalla asenteella loppuun asti, mutta muistaa pitää myös huumorin mukana:

 

”Työt tehdään tosissaan, mutta pieni pilke silmäkulmassa, ei verenmaku suussa.”

 

Toivotamme Petrin lämpimästi tervetulleeksi taloon!

Ajankohtaista

Design-ratkaisut ilmanvaihdossa on toteutettu vastuullisesti

Arkkitehtien kanssa yhteistyössä kehitetyillä ratkaisuilla ja ilmanvaihdon uusilla materiaaleilla voidaan yhdistää huippuluokkainen talotekniikka ja sisustus. Ilmanvaihdon ratkaisuja voidaan toteuttaa tyylillä, ympäristökysymyksistä tinkimättä.

Lue lisää

Suomalaisvene Spirit of Helsinki hopealle OGR-kilpailussa

Suomalaisvene Spirit of Helsinki ylitti Ocean Globe Racen maalilinjan viime viikolla ja saavutti kokonaiskilpailussa historiallisen toisen sijan. Vene ja miehistö saapuivat maalin kolmantena veneenä ja olivat alkuun kiinni sekä luokka- että kokonaiskilpailun voitossa. Maiden Factor vei voiton tasoitusten jälkeen 17 tunnin erolla. Oman luokkansa (Sayula) Spirit of Helsinki voitti kirkkaasti. Suomalaiset käyttivät kilpailuun aikaa 179 päivää, 18 tuntia, 32 minuuttia ja 45 sekuntia. Purjehduskilpailun loppuminen tarkoittaa myös, että Tommi Uksila on taas takaisin Climeconin ruorissa.

Lue lisää

Vent.X vinkit – Rakennepalkkien ja esteiden lisääminen

Ilmavirran tiellä olevat esteet vaikuttavat päätelaitteiden hajotuskuvioihin. Mallintamalla esteet tarkasteltavaan tilaan voidaan tutkia niiden vaikutusta valitun päätelaitteen hajotuskuvioon ja ilman liikkeeseen. Tieto auttaa valitsemaan oikeat päätelaitteet tilaan ja sijoittelemaan ne optimaalisesti siten, että esimerkiksi esteestä alas kääntyvä ilmavirta ei aiheuta veto-ongelmia.

Lue lisää