Miten teillä tuetaan paikallisia yrittäjiä vaikeina aikoina?

Suomalaisena yrityksenä meillä Climeconilla suositaan suomalaisia alihankkijoita. Etenkin viime aikoina olemme lisäksi ideoineet keinoja, joilla oman toimintamme puitteissa voimme auttaa myös kotimaisia pienyrittäjiä ja palveluntarjoajia. Alla muutama esimerkki ja lisää on luvassa!

Chjokon suklaatasting

Yllättävistä makuyhdistelmistä herkullisia suklaakonvehteja valmistava helsinkiläinen Chjoko mahdollisti perjantaina Teamsin välityksellä käydyn suklaatastingin. Yllätyskonvehtilajitelma toimitettiin työntekijöillemme kotiin asti ja jokaisen tuli arvailla, mitä makuja lajitelmasta löytyi. Pihtiputaan tehtaamme monitoimimies Antti Hämäläinen sekä Helsingin toimistomme aurinko Henja Heikkilä veivät potin. Onnittelut voittajille!

 

Core trainers-treenit

Yritysten jumppahetket ovat yleistyneet ja myös Climeconilla pyritään pysymään tikissä. Kuukausipalaverimme yhteydessä Juho Ranta Helsinki Core Trainersilta veti Climeconin toimihenkilöille Teamsin välityksellä hikisen kehonpainoharjoituksen.

 

Lounasmatilta keittoa

Kokoustiloja ja cathering-palveluja tarjoava Lounasmatti on climeconlaisten perhearjen uusi pelastaja. Olemme aiemminkin käyttäneet firman palveluita ja tuemme nyt työntekijöidemme ruokahuoltoa Lounasmatin kotiin toimittamilla, reippaan kokoisilla ja herkullisilla keitoilla.

Meillä on jatkuva ideointi käynnissä siitä, millä muilla tavoilla voimme kantaa kortemme kekoon pienyrittäjien ja paikallisen liiketoiminnan tukemisessa. Jutulle on siis luvassa jatkoa, pysy kuulolla!

Ajankohtaista

Design-ratkaisut ilmanvaihdossa on toteutettu vastuullisesti

Arkkitehtien kanssa yhteistyössä kehitetyillä ratkaisuilla ja ilmanvaihdon uusilla materiaaleilla voidaan yhdistää huippuluokkainen talotekniikka ja sisustus. Ilmanvaihdon ratkaisuja voidaan toteuttaa tyylillä, ympäristökysymyksistä tinkimättä.

Lue lisää

Suomalaisvene Spirit of Helsinki hopealle OGR-kilpailussa

Suomalaisvene Spirit of Helsinki ylitti Ocean Globe Racen maalilinjan viime viikolla ja saavutti kokonaiskilpailussa historiallisen toisen sijan. Vene ja miehistö saapuivat maalin kolmantena veneenä ja olivat alkuun kiinni sekä luokka- että kokonaiskilpailun voitossa. Maiden Factor vei voiton tasoitusten jälkeen 17 tunnin erolla. Oman luokkansa (Sayula) Spirit of Helsinki voitti kirkkaasti. Suomalaiset käyttivät kilpailuun aikaa 179 päivää, 18 tuntia, 32 minuuttia ja 45 sekuntia. Purjehduskilpailun loppuminen tarkoittaa myös, että Tommi Uksila on taas takaisin Climeconin ruorissa.

Lue lisää

Vent.X vinkit – Rakennepalkkien ja esteiden lisääminen

Ilmavirran tiellä olevat esteet vaikuttavat päätelaitteiden hajotuskuvioihin. Mallintamalla esteet tarkasteltavaan tilaan voidaan tutkia niiden vaikutusta valitun päätelaitteen hajotuskuvioon ja ilman liikkeeseen. Tieto auttaa valitsemaan oikeat päätelaitteet tilaan ja sijoittelemaan ne optimaalisesti siten, että esimerkiksi esteestä alas kääntyvä ilmavirta ei aiheuta veto-ongelmia.

Lue lisää