Olemme Vuoden vaikuttavin vastuullisuuskumppani K-ryhmän rakentamisessa ja taloteknisessä kaupassa

Hiilineutraaliuden saavuttaminen, jatkuva työmme päästöjen vähentämiseksi ja muiden toimijoiden kannustaminen päästövähennystyöhön erottivat meidän eduksemme ehdokkaiden joukosta. Climecon on ansaitusti K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan Vuoden vaikuttavin vastuullisuuskumppani.

Keskon liiketoiminnan pääpisteistä yksi on rakentamisessa ja taloteknisessä kaupassa, johon kuuluvat Onnisen ja K-Raudan toiminta. Yhtiö hakee kehitystä toimialalla unohtamatta laajalle toimintaverkostoon ulottuvaa vastuullisuustyötä. K-ryhmän arvoihin kuuluvat kunnianhimoiset ilmastotavoitteet, jotka konkretisoituvat muun muassa tavarantoimittajien kannustamisessa päästövähennystoimiin ja siinä, miten konserni pyrkii tekemään hankintansa vastuullisilta toimittajilta sekä tukemaan kotimaista työtä.

Climeconin ja Onnisen kumppanuus on kehittynyt vuodesta 2008 lähtien. ”Vahva kumppanuus on parhaimmillaan sujuvaa, kitkakonta ja tiivistä. Ilmanvaihdon päätelaitteidemme määrä Onnisen valikoimassa on kasvanut sekä kivijalassa että verkkokaupan puolella. Onnisen asiakkaat arvostavat tuotteidemme laatua ja kotimaisuutta. On hienoa, että meitä muistetaan pitkäjänteisestä työstä.” kertoo Pekka Huhtela, Climeconin päätelaitteiden tuotepäällikkö.

Hiilineutraalius- ja vastuullisuustyömme toi palkinnon

K-ryhmän järjestämässä kumppanitilaisuudessa palkitaan yhtiön arvoja toteuttavia toimijoita ja nostetaan näitä esimerkinomaisesti esiin näyttämään tietä myös muille toimijoille. ”Meidät palkittiin Vuoden vaikuttavimpana vastuullisuuskumppanina, minkä otamme suurena kunnianosoituksena ja todisteena siitä, että työmme vastuullisuuden ja hiilineutraaliuden eteen ei jää huomaamatta”, kertoo Tommi Uksila, Climeconin toimitusjohtaja.

Meillä Climeconilla on takanamme yli vuosi hiilineutraalina yrityksenä, jonka saavutimme Suomessa ensimmäisten joukossa koko rakennus- ja talotekniikka-alalla. Vastuullisuustyömme sekä pyrkimykset hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi jatkuvat edelleen. Nämä olivat painavia tekijöitä, kun ehdokkaita palkinnon saajiksi arvioitiin. ”Palkinnon myötä haluamme kannustaa myös muita yrityksiä mukaan ilmastotalkoisiin!”, Uksila kiteyttää.

 

Lue lisää vastuullisuudestamme

 

Ajankohtaista

Design-ratkaisut ilmanvaihdossa on toteutettu vastuullisesti

Arkkitehtien kanssa yhteistyössä kehitetyillä ratkaisuilla ja ilmanvaihdon uusilla materiaaleilla voidaan yhdistää huippuluokkainen talotekniikka ja sisustus. Ilmanvaihdon ratkaisuja voidaan toteuttaa tyylillä, ympäristökysymyksistä tinkimättä.

Lue lisää

Suomalaisvene Spirit of Helsinki hopealle OGR-kilpailussa

Suomalaisvene Spirit of Helsinki ylitti Ocean Globe Racen maalilinjan viime viikolla ja saavutti kokonaiskilpailussa historiallisen toisen sijan. Vene ja miehistö saapuivat maalin kolmantena veneenä ja olivat alkuun kiinni sekä luokka- että kokonaiskilpailun voitossa. Maiden Factor vei voiton tasoitusten jälkeen 17 tunnin erolla. Oman luokkansa (Sayula) Spirit of Helsinki voitti kirkkaasti. Suomalaiset käyttivät kilpailuun aikaa 179 päivää, 18 tuntia, 32 minuuttia ja 45 sekuntia. Purjehduskilpailun loppuminen tarkoittaa myös, että Tommi Uksila on taas takaisin Climeconin ruorissa.

Lue lisää

Vent.X vinkit – Rakennepalkkien ja esteiden lisääminen

Ilmavirran tiellä olevat esteet vaikuttavat päätelaitteiden hajotuskuvioihin. Mallintamalla esteet tarkasteltavaan tilaan voidaan tutkia niiden vaikutusta valitun päätelaitteen hajotuskuvioon ja ilman liikkeeseen. Tieto auttaa valitsemaan oikeat päätelaitteet tilaan ja sijoittelemaan ne optimaalisesti siten, että esimerkiksi esteestä alas kääntyvä ilmavirta ei aiheuta veto-ongelmia.

Lue lisää