VIVA

Virtaviivaista sisäilma-arkkitehtuuria

Viimeistelty ratkaisu huoliteltuun lopputulokseen

VIVA-mallisto on suunniteltu korkealuokkaisen sisäilmaston luomiseen.

VIVA:ssa elegantti ja ajaton muotoilu yhdistyy  huippuluokan ilmanvaihtotekniseen toimintaan.

Arkkitehdin valinta

VIVA-hajottajat tarjoavat ratkaisun kohteen sisustuksen ja arkkitehtuurin visuaaliseen viimeistelyyn, joka ei tule laitteiden teknisen toimivuuden kustannuksella.

Sisäilmaston suunnittelu

VIVAn lyömättömät tekniset ominaisuudet ovat tinkimättömän tuotekehittelyn tulosta. Ne mahdollistavat tarkan ja luotettavan sisäilmaston suunnittelun.

Käyttöä helpottavat ominaisuudet

VIVA on ladattu ominaisuuksilla, joista on hyötyä tuotteen elinkaaren jokaisessa vaiheessa.

Design. Tehokkuus. Ilman uusi muoto.

Vuonna 2016 lähdimme miettimään sisustusarkkitehti Teemu Saukkosen kanssa, miltä seinään asennettavan tuloilmahajottajan pitäisi näyttää.

Annoimme muotoilun ammattilaiselle täysin vapaat kädet saatesanoilla, ”Mieti sinä puhtaasti design – meidän tehtäväksemme jää tämän muuttaminen toimivaksi ilmanvaihdon päätelaitteeksi.”

Syntyi konsepti täysin uudenlaisesta sisustusarkkitehtuurin ja ilmanvaihdon yhdistävästä tuotteesta.

Meillä Climeconilla tuotekehittelyn lähtökohtina olivat 1-luokan ilmavirran mittaustarkkuus, helppo asennus ja säätö, koko elinkaaren ajan muuntojoustava hajotuskuvio, hiljainen toiminta ja vedoton ilmanjako.

Lukuisten mallien, testauksen, virtausmallinnusten ja välillä mahdottomaltakin tuntuneiden esteiden voittamisen jälkeen syntyi upea kokonaisuus, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty ja jossa edelleen on se sama design, mistä kaikki alkoi – syntyi VIVA.

VIVA design-hajottajien mallisto

VIVA-S pinta-aseenukseen

Saukkosen alkuperäisen ideoinnin tuloksena syntyi pinta-asenteinen hajottajamalli, VIVA-S, jolla voidaan luoda pidempiä sisustuselementtejä yhdistämällä tuotteen aktiivisia ja ”sokeita” osia toisiinsa. Tämä mahdollistaa myös tulo- ja poistoilmamallien liittämisen yhdeksi tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Tuotesivu

VIVA-F uppoasennukseen

Olimme saaneet muutamalta muulta sisustusarkkitehdiltä toiveen kehyksettömästä, seinäpintaan upotettavasta tuloilmahajottajasta tyylikkäällä designillä. Päätimme jalostaa ideaa Saukkosen muotoilulla ja syntyi konsepti upotettavasta tuotteesta rappauskehyksellä, VIVA-F.

Tuotesivu

VIVA-SL säleikkö

VIVA-SL on suunnattavilla suuttimilla ja asennuskehyksellä varustettu säleikkö ilman liitäntälaatikkoa. Tuote soveltuu tuloilman päätelaitteeksi. Sen tilaan näkyvä osa noudattaa malliston virtaviivaista muotoilua, eikä suutinlevy sen takaa näy.

Tuotesivu

Identtiset tulo- ja poistoilmayksiköt voidaan asettaa samaan riviin​ sokeiden osien avulla

VIVA-S pinta-asenteinen tuloilmalaite

Pinta-asenteisen VIVA:n säleikkö jää aavistuksen verran seinästä irti, eikä sen takaa näe laitteen suuttimia, mikä luo viimeistellyn lopputuloksen.

VIVA-S-0 sokeat osat visuaalisten kokonaisuuksien luomiseen

Sokean osan taakse tulee tilauksen mukana toimitettava, asennusta helpottava taustalevy. Lisää tietoa VIVA-S-0-tuotteesta löydät pinta-asenteisen VIVA:n tuotesivulta.

VIVAi-S pinta-asenteinen poistoilmalaite

Olemassaoleva kanavisto ei rajoita VIVA-tuotteiden mitoittamista visuaalisesti tasapainoisesti tilan muihin elementteihin nähden.

Loppuun asti mietityt ominaisuudet

Huipputarkka ISY-säätö: Ilmavirran mittaustarkkuusluokka 1 täyttävä toiminta, jolloin laitteen ilmamäärät pysyvät ±5% sisällä suunnitelluista

Esisäädettävä tuote helpottaa asennusta ja nopeuttaa säätöä

Tarkka, lukittava SlideFix-säätömekanismi: säätöasento ei muutu asennuksen tai huollon aikana

360° suunnattavat suuttimet ovat piilossa: muuntojoustava hajotuskuvio sekä vedoton ja hallittu ilmanjako + laajat ilmamääräalueet

Vedoton ja oikein suunnattu hajotuskuvio sopeutuu tilaan​

Hajotuskuvio voidaan suunnata huoneen oleskeluvyöhykkeelle, kun laite on asetettu nurkkaan.​ Se voidaan myös helposti uudelleensuunnata layout-muutosten yhtyedessä tai mikäli tilan käyttäjät kokevat vedon häiritseväksi.

Laaja ja luotettava hajotuskuvion suuntaus

Vedoton, meluton ja korkealaatuinen ilmanjako

Eteenpäin suunnattu pitkä hajotuskuvio

Lyhyt ja leveä hajotuskuvio

Sivulle suunnattu hajotuskuvio

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä henkilöstöömme.

henkilöstö

Tai jätä alta yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, dwg, dxf, Max. tiedoston koko: 50 MB.
    • Hidden
      Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB.