FINO tuloilmaventtiilit

Tyylikäs FINO tuloilmaventtiili on täydellinen valinta modernin rakennuksen ja sisustuksen tuloilmalaitteeksi kohteisiin, joissa tuotteen ulkonäöllä on väliä. Erityisesti pienille ilmavirroille soveltuvassa FINOssa yhdistyy erittäin matala rakennekorkeus, sileä pinta ja viimeistelty muotoilu.

FINO

Kohteeseen, jossa hajottajan ulkonäöllä on väliä

FINO on seinästä ulostulevalta osaltaan Climecon-malliston matalin tuote, vain 12mm syvä. Selkeä ja pelkistetty muotokieli sopii moderniin ja tyylikkääseen sisustukseen, mutta antaa myös lähes rajattomat mahdollisuudet perinteisemmissä sisustusympäristöissä.

Tuotesivu

Viimeistelty tuotekehitys

 • Viimeistelty design
 • Helppo asentaa
 • Hiljainen, vedoton ja helppo säätää
 • Itämeri-tuote

Osa arkkitehtuuria

FINOn rakenne on vain 12 mm syvä ja se on koko Climeconin valikoiman matalin venttiili.

Innovatiivisen muotoilun ansiosta FINO tarjoaa huomaamattoman vaihtoehdon tilan arkkitehtuuriin. Eri värivaihtoehdoilla hajottajan voi joko häivyttää seinäpintaan tai korostaa siitä kontrastivärillä.

Sisäilmaston suunnittelu

Hiljainen ja vedoton toiminta pohjautuu optimaaliseen määrään neliskanttisia reikiä, tiheällä jaolla. Ilma tulee tasaisesti ja vedottomasti huonetilaan.

Hajottajat säädetään etuosan takaa magneettinauhoilla, jotka eivät kerää likaa tai pölyä. Säätäminen on helppoa ja nopeaa innovatiivisen säätökalvon avulla, joka myös suojaa hajottajaa, eikä säätöasento muutu.

Helppo asennus

Etuosan asennukseen ei tarvitse ruuveja tai muita kiinnitysosia.

Mallisto kattaa kolme yleisintä asuinhuoneistojen kanavakokoa, joten joka tilanteeseen löytyy oikea kanavakoko. Helppo ja luotettava säätö nopeuttaa asennusta.

Monipuolinen asuinhuoneistojen venttiili

 

Innovatiivinen säätö

FINO säädetään etuosan takaa, eivätkä säätöön käytettävät magneettinauhat kerää likaa tai pölyä. Laitteen säätöasento pysyy suunniteltuna magneettinauhojen ansiosta.

Etuosan suojana kuljetuksen aikana olevasta säätökalvosta näkee yhdellä silmäyksellä oikean säätöasennon.

Itämeri-tuote

FINO on Itämeri-tuote, jonka tuotoista lahjoitetaan osuus John Nurmisen Säätiön kautta Itämeren hyväksi.

Jotta merellinen kulttuuriperintö säilyisi tulevillekin sukupolville, Juha Nurminen päätyi perustamaan John Nurmisen Säätiön vuonna 1992.

Syntyi idea Puhdas Itämeri -hankkeista, joiden avulla mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä pyrittäisiin vähentämään mitattavissa olevien tulosten kautta. John Nurmisen Säätiö tekee konkreettista työtä Itämeren suojelun eteen yli 37 eri hankkeen muodossa.

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä henkilöstöömme.

henkilöstö

Tai jätä alta yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, dwg, dxf, Max. tiedoston koko: 50 MB.
  • Hidden
   Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB.